Selecteer een pagina

Klant ervaringen

 

Wauw Alieke, wat heb jij mij geholpen!Ik ben zo dankbaar dat jij de start van mijn bedrijf zo makkelijk en mogelijk hebt gemaakt. Dankzij jou kon ik zo snel schakelen en een Zelfliefde challenge opzetten met wel 500 deelnemers. De achterkant van deze challenge, de Facebook advertenties, het opzetten van Mailblue. Het kon opeens in een paar dagen gereed zijn, omdat jij dit allemaal voor mij hebt opgepakt. Vervolgens kon je het achteraf ook moeiteloos en duidelijk aan mij uitleggen. Waardoor ik uiteindelijk zelf verder kan. Geen leerschool had mij zo snel kunnen doen starten denk ik als een goede VA als jij bent, die echt van alle markten thuis is. En weet je het niet, dan zoekt je het zonder moeite uit. Op momenten dat het echt nodig is, sta je gelijk klaar. Je weet echt wat prioriteit heeft voor je klanten. Ook bewaar je de rust, ben je zo aardig en ben je helder van uitleg. Wat een luxe dat jij mij hebt benaderd met een gratis antwoord op een hulpvraag van mij die niemand anders kon beantwoorden. En wat een luxe was het dat ik jouw hulp kon inschakelen op het moment dat ik echt flink aan het spartelen was. Dank je wel!! 

Sigrid Eggink

Alieke is een kei in haar vak. Denkt met je mee en zet in no time je bedrijf op de kaart. Alieke….…….. Chapeau.

Miranda de Bunje

Wauw, hoe fijn is het als je iemand hebt die niet alleen doet wat je vraagt maar meer dan dat? Die meedenkt, je inzichten geeft, tips en adviezen. Ook gaf ze mij een schop onder mijn kont, want ja ik moest dingen aanleveren zodat ze verder kon en dat met een heleboel resultaat!

Astrid Spruit

Positieve Kijk

Sinds ik met jou, Alieke Pol samenwerk, ben ik veel rustiger geworden wat de organisatie van mijn werk betreft: automatiseringen, funnels, betaalsystemen, je zet het allemaal voor me klaar. Omdat ik een bedrijf heb waar de dingen soms snel moeten gaan en het af en toe hectisch wordt, ben ik blij met je ondersteuning, nuchterheid, geduld en – niet onbelangrijk – jouw beschikbaarheid. Heb ik een vraag? Dan heb ik binnen de 24u antwoord. Alieke, je geeft me het gevoel dat ik er als ondernemer niet alleen voor staat, je denkt mee, en vaak ben je al twee stappen verder dan ik zelf ben. Je doet suggesties voor verbeteringen en je zoekt mee naar oplossingen voor kleine en grote uitdagingen. Dankbaar dat ik je heb gevonden!

Joey Brown

Het ontwerpen van een brochure die bij een grote opdracht van relatie geschenken gebruikt gaat worden. Alieke heeft er iets waanzinnigs moois van gemaakt. Zo trots hoe ik met m’n bedrijf straks zo zichtbaar ben! Wina

Love My Life

Ik ben erg blij met mijn website die nu online staat.
Deskundig geholpen door Alieke!
Met een paar videogesprekken, mail, chat en haar (technische) hulp en kennis is het ons gelukt om de site persoonlijk en naar mijn wens te maken. Yvonne

Yvonne Hoenderboom

Wil je graag meer weten? Neem gerust contact met me op.

© Copyright 2018 La Dolce VA