Selecteer een pagina

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?

 

 

 

Ik overspoel je niet met de vele werkzaamheden die ik voor je kan uitvoeren. Ik kan veel voor je betekenen op het gebied van Business Management Support, Marketing & Social Media en Website Support. Voor ieder bedrijf zal de behoefte hierin anders zijn. We kijken samen naar jouw bedrijf en wat jij graag zou willen. Samen bepalen we hierin de juiste prioriteiten, zodat jij je weer kunt richten op jouw passie! 

 

 

 

 

 

 

 

Business Management Support

Structuur in je organisatie. Inrichten van online tools. Automatiseren en optimaliseren van je standaard processen. Veel administratieve randzaken, die komen kijken bij een eigen bedrijf vallen hieronder. De tijd die je hieraan besteed, gaat ten koste van je tijd voor je klanten en dus de groei van je bedrijf.  

Marketing & Social Media

 Wil jij graag je online zichtbaarheid vergroten, Ontbreekt het je aan tijd om structureel zichtbaar te zijn? Vind je het lastig om de juiste strategie te bepalen? Of is het niet jouw passie om je bezig te houden met nieuwsbrieven, social media bijhouden, opbouwen van je mailinglijst, website analyses etc. Ik help je hier graag bij!

 

Website Support

 

Trek jij de juiste doelgroep aan met jouw website. Straalt jouw website uit wie je bent en wat jouw doel is met jouw website? Of ben je op zoek naar iemand die je website kan inrichten, bewerken en updaten. Laat het me weten..

 

© Copyright 2018 La Dolce VA